3.11.2009

Lotun kynsilakkakokoelma

Kynsilakkakokoelmaa onkin jo kyselty, tässä siis tulee minun. Lakkoja on vähän reilu neljäkymmentä ja olen syvästi päättänyt, etten marraskuussa osta yhtäkään. Saa nähdä, miten onnistuu. :D Ja kynsien hoitoaineita ja kirkkaita lakkoja ei siis lasketa...


Tällaisessa pikkukorissa säilytän pikkuisiani. Hoito- ja kirkkaat lakat sekä muut välineet ovat pienessä laatikossa.


Valkoiset ja vaaleat. Sävyt näkyvät tässä kuvassa hyvin, minulla on siis kaksi Mavalan valkoista ja yksi Nivean valkoinen, joka ei kyllä peitä yhtään mitään.


Vaaleanpunaisista punaisempiin. Vasemmalla Nivean samaan sarjaan kuuluvaa kuin edellisessä kuvassa ollut valkoinen. L'orealin ovat vanhoja, pitkulaiset La Collectionit ovat tulleet lentokoneessa neljän paketista. Wet'n'wildilta sävy Lavender Créme.


Punaiset. Vasemmalla sävy 64 Kevätkepponen, keskellä 17 Kaikkein kaunein. Kevätkepponen ja London (lempparipunaiseni) tämän vuoden puolella ostettuja, Kaikkein kaunein aaaaikas vanha ja lopussa ja kökkööntynyt. Voisi heittää roskiin joskus. Ei vaan raaski :D


Oranssista keltaiseen. Elanorit ovat jostakin ulkomailta kotoisin. Ihan kivoja, mutta eivät kauhean peittäviä. Dependin sävy 124, Rimmeliltä sävy 055 Sunshine jos ei näy ja Lumenen Natural Code sävy 13 Get Color. Elanorit ostettu vuoden alussa, Depend Helsingistä, Rimmel kesän alussa hankittu ja Lumenesta ei muistikuvaa.


Vihreät. Yesensyn lakat ovat niitä kirppikseltä vajaan parin euron hintaan ostettuja, jotka ovat huonoja mutta kelpaavat vesimarmorointiin. Lumenen Q&C sävy 12 Kesäsateessa, NC 12 Go Crazy sekä Wild and Crazyn sävy Lime, joka todellisuudessa on neonvihreä eikä noin hillitty. Kaikki Kesäsadetta lukuunottamatta uusia.



Siniset. Vasemmalla Miss Selenen sävy 16, Star Gazerin 110, Lumenen NC 9 Live it Up sekä ulkomailta (Rodokselta?) ostettu Gabrinin oikein royal blue, sävy 335. Kaikki ostettu tänä vuonna?


Violetit. Kaikki todella uusia ja kaikki lemppareitani, varsinkin vasemmanpuoleiset <3. Q&C sävy 63 Leikkimielellä, Depend 159, Wet'n'wild Magic Purple ja Mavalan Milano. Kuva taas vääristää varsinkin Magic Purplea, joka on paljon tummempi violetti luonnossa.


Ruskeat. Golden Rose on myös ulkomailta ostettu keväällä, sävy 63. Goshin ihuna sävy 542, Chocaholic. Nams.


Hopeat, kullat, mustat ym. Vasemmalla sitä L'orealin sarjaa sävy Hologram. Wet'n'wildilta Kaleidoscope, Goshin 549 Holographic, Dependin 170, Mavalan 48 Black, Goshin 554 Gold ja tuo epämääräinen outo, sävy Rumba. Hile, hologrammi, harmaa ja musta tänä syksynä ostettuja, Goshin kulta ehkä 1-2 vuotta vanha ja lopuista ei hajua.


Hoitolakat ym. Vasemmalla Mavalan kasvattava, jota hierotaan kynnen juureen. Pari epämääräistä, toinen alus- ja päällyslakka ja toinen kynsiöljy. Maybellinen punertavaksi värjäytynyt Base Coat, Kissin Diamond Hard kynnenvahvistaja, Mavalan kökkööntynyt ja huonontunut Minute Quick Finish ja Trindin Nail Balsam.

Hankintalistalla olisi kynsilakanohentaja.

Lottu

Ei kommentteja:

Osallistujat