26.9.2009

Dumle -Kynnet

Hei taas!

Kuten huomaatte tämä blogi tulee päivittymään useasti, tämä on minun toinen päivitykseni tänään.

Eli tämä teksti käsittelee Dumle -kynsiä, jotka eivät ole ihan niin helpot kuin Marianne -kynnet, mutta jos on kärsivällinen niin nämäkin onnistuu. Tässä tutoriaalissa on 3 osaa + alus- ja päällyslakka. Käytin kynsien tekemiseen H&M:n Punaista,  Dependin Sinistä, Lumenen Natural Code keltaista ja H&M:n french manicure setin alus- ja päällyslakkaa.

Lakkaa kyntesi aluslakalla välttääksesi niiden tummumista, tämän vaiheen voi jättää myös pois, mutta kuten sanoin kynnet tummuvat jos ei käytä aluslakkaa.





















1. Vaihe
Levitä punaista kynsilakkaa koko kynnelle ja anna kuivua 5-10 min.

2. Vaihe
Tämän vaiheen voi tehdä vapaalla kädellä tai käyttää esim. teippiä. Aseta suorakulmion muotoiset teipit kynnelle, niin että ne menevät koko kynnen poikki ja jättävät suorakulmion muotoiset alueet punaista lakkaa kynnelle. Asettelun jälkeen maalaa kyntesi tumman sinisellä lakalla. Anna kuivua 5-10 min.

3. Vaihe
Tässäkin vaiheessa voi käyttää esim. teippejä, mutta se vaatii tarkkuutta ja taitoa. Eli vapaalla kädellä tai teippi "muoteilla" D U M L E kirjaimet, jokaiseen kynteen yksi kirjain. Anna kuivua 5-10 min.

Ja lopuksi lakkaa kynnet päällys lakalla.


Adalmine

Ei kommentteja:

Osallistujat