26.9.2009

Kukkasia

Jaaha, nyt on minunkin aika todella tarttua tähän bloggailuun. Tekisi koko ajan mieli kirjoittaa ja lakata kynsiä, mutta ehkä annan näiden nykyisten olla kuitenkin vähän aikaa...

Ensimmäisenä vuorossa ovat punaiset, viime viikon alussa tekemäni kynnet. Väreistä tuli jotenkin jouluinen fiilis, ideaa voisi loppuvuodesta käyttää uudelleen ehkä ajankohtaisemmin.


 Eli alla kerros Mavalan punaista lakkaa, sävy 53 London, josta pidän erittäin paljon. Kerroksia olisi voinut laittaa kyllä toisenkin, jos kiireessä olisi ehtinyt.

Seuraavaksi  laitoin überkalliita (pappa betalar) Kiss 3D Tip & Toe Art - kukkia, jotka on tosi helppo laittaa ja pysyvät kauan kynnessä.

Kynnen kärkiin pumpulipuikolla töpöttelin Goshin kultaista lakkaa, sävy 554 Gold. Tämä lakka on peräisin matkalta Kreikkaan lentokoneesta, kun äitini tilasi kosmetiikkaa ja tämä tuli mukana.

Päällimmäisenä tietysti kerros (tai kaksi) päällyslakkaa, jonka virkaa piti tällä kertaa Maybellinen Forever Strong Professionalin "sävy" 25 Best Transparente Crystal Clear. (Miksi näiden nimien pitää olla noin mahtailevia ja pitkiä?)


Pidin näistä kynsistä, mutta jotenkin tuo punaisuus kullan kanssa toi mieleen joulun, eikä oikein sovi tähän vuodenaikaan. Ehkäpä raikas keltainen tai vaaleansininen voisi tuoda tähän uusia ulottuvuuksia?

Lottu 

4 kommenttia:

Jo kirjoitti...

Haha, mulla on noita samoja kukkasia. :) Se on hirveä homma saada ne siististi pinseteillä irti siitä alustasta tosin...

Lottu kirjoitti...

Jo: Kyllähän se hieman hankalaa oli, mutta kielii vain siitä, että pysyvät hyvin kynnessä kiinni. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja kynsiä teillä, itekki tässä pikkuhiljaa oon innostunu kynsien laitoista..:)

Sikue kirjoitti...

Piti kysyä, että kuika kalliita nuo Kissin kynsitarrat ovat?

Osallistujat