28.9.2009

Matkalla Milanoon

Viikonloppuna ostin jälleen uuden lakan, tällä kertaa violetin, joka puuttui vielä kynsilakkakokoelmastani. Oikeastaan väri on ennemminkin syvän viininpunainen, jokainen määritelköön sen itse. :) Tässä samalla kerron, mitä tuotteita käytän lakatessani.



Eli aivan ensimmäisenä kosteutan kynsiä ja kynsinauhoja Trindin Nail Balsamilla. Joskus laitan tässä vaiheessa myös Mavalan kynsienkasvattajaa, jota juuri testailen. Tosin kuvassa kynsillä näkyy jo seuraava vaihe, eli...



Lumenen Quick & Chic vahvistava aluslakka, joka todella on tarpeen erittäin liuskottuville kynsilleni. Lakka on kovan käytön jäljiltä melko lopussa ja sitä on hankala saada purkista. Se myös on melko paksua, eli taidan seuraavaksi ostaa jonkun toisen merkin vahvistavaa lakkaa. Aluslakkaa laitan joskus parikin kerrosta, yleensä yhden vahvistavan kerroksen ja yhden jotain toista aluslakkaa.



Tässä siis tämä ihana uusi kynsilakkani! Taisin rakastua heti ensi silmäyksellä... Kyseessä on siis Mavalan sävy 62 Milano, jota kynnellä on kaksi kerrosta. Hyvin on pysynyt, kun lauantaina kynnet lakkasin. Oikeastaan vain hieman kärjistä kuluneet.



Viimeisenä lakkaan kirkkaalla lakalla yhden, suojaavan kerroksen. Hienosti kuvassa näkyvä lakka on siis se mukavan kallis (reilu 8 euroa...)  Maybellinen lakka, joka oikeastaan on aluslakka, mutta saa nyt paremman puutteessa ajaa päällyslakan virkaa.



Ja vielä viimeisenä, jos on tarpeen, otan pumpulipuikkoon hieman kynsilakan poistoainetta (Lumenen Quick & Chic asetoniton poistoaine, ei mikään hirvittävän hyvä, muttei huonokaan) ja siistin kynsien ympärysalueen turhista söhryistä (joita kuvassa näkyykin ihan kiitettävästi).

Tässä siis lyhyesti lakkausrituaalini, johon kuuluu myös  kynsien liotus vedessä, kynsinauhojen huolittelu ym. mutta niistä lisää tuonnempana...

Lottu

P.S. Kahdesta viimeisestä kuvasta kiitokset kaverilleni :)

2 kommenttia:

jee kirjoitti...

Ihananvärinen lakka! Nyt tulin tosi kateelliseksi...

Lottu kirjoitti...

jee: Totta, taitaapi olla uusi lempilakkani tällä hetkellä. :)

Osallistujat