31.10.2009

Halloweenkynsiä #3

Ja näin saamme halloweenkynnet minun osaltani ainakin vähäksi aikaa päätökseen. Viimeisenä ovat torstaina Harper's Islandia seuratessani ja hyvään tunnelmaan päästessäni taiteilemani tummanpuhuvat kynnet. Vähän harmittaa, kun kuvista tuli aika huonoja.


Tässä oikean käteni kynnet, jotka onnistuivat paljon paremmin kuin vasemman käden. Olen siis vasenkätinen, joten oikealla kädellä teko on aika hankalaa. Osassa kynsistä pelkkää "verta", parissa myös hieman hämähäkinseittiä. Oikean käden keskisormen kynsi onnistui mielestäni (ja kaverinikin mielestä) parhaiten.


Ja tässä se siis on. Alla Mavalan Black 48, hämähäkinseitti Mavalan White 49 ja veri Mavalan London 53. Mavala-linjalla siis tällä kertaa. :)

Nämä kynnet minulla oli halloweenjuhlissa. Aluksi ajattelin olla ihan perusnoita, mutta perjantaina iltapäivällä keksin kaksi tuntia ennen juhlien alkua, että voisin olla muumio. Niinpä sitten revin lakanaa rikki ja kääriydyin siteisiin. Näytin aikas mahtavalta, mutta siteitä täytyi olla koko ajan korjaamassa. Ensi vuonna olen ehkä joku muu hahmo...

Lottu

Ei kommentteja:

Osallistujat