17.10.2009

Helsinki, täältä tullaan!

...tai siis täällä kaiholla muistellaan maanantaita, jolloin Helsingissä käväisimme shoppailureissulla. :) Tulossa erittäin kuvapainoitteinen postaus, varokaa vain!

Aamulla heräsimme ekan kerran 6:45, sillä olin jättänyt herätyskelloni epähuomiossa päälle. Seuraavan kerran heräsimme 7:30 ja suuntasimme aamupalalle. Kahdeksan jälkeen kävelimme K-kauppaan ostamaan näitä:


Nams. Siitä kiiruhdimme junaa odottamaan ja aikaa jäi kymmenisen minuuttia karkkien popsimiseen. Junamatka kului nopeasti karkkia syöden ja piirrellen. Mm. tällaista hienoa jälkeä syntyi menomatkalla:




Kymmenen aikaan olimme Helsingin rautatieasemalla ja heti ensimmäisenä suuntasimme City Centeriin. Sieltä löysimme R-kioskin (juomista), Anttilan (meikkivoiteen ja kynsilakkoja tietysti), Kicksin ja kiertelimme vähän muuallakin. City Centeristä lähdimme ulos ja päädyimme vähän ajan kuluttua Forumiin, jossa vietimme lopun päivästä. Mäkkärissä syöpöteltiin ja kierrettiin Seppälät, Lindexit, MicMacit ja kaikki muut mahdolliset kaupat. Ihastelimme myös Sokoksella OPI-lakkoja ja muuta tyyristä, mutta niihin eivät taida rahat kuitenkaan riittää...

Viiden tunnin shoppailun jälkeen jalat alkoivat olla jo sen verran kipeinä, että lähdimme junalla takaisin kotiin päin. Ada suunnitteli kynsiä, popsimme karkkia ja joimme limsaa ja minä piirtelin kaikkea jännää:








Piirroksia syntyi myös mm. kiroilevasta Adalmine-mummosta, mutta niitä en taida täällä julkaista... Sitten reissun saaliiseen:


Tässä siis kaikki Helsingistä ostamani lakat ja lisäksi muutama sen jälkeen hankittu.


Ensiksi Kicksistä löytyi Dependin "Osta 3, maksa 2" -tarjous ja täytyihän se hyödyntää. Sävyt ovat 124, 159 ja 170. Tuota keskimmäistä en ole vielä kokeillut. Hinta oli yhteensä 6€. Ihana tuo harmaa, joka näyttää kynnellä aika paljon tummemmalta kuin purkissa.


Seuraavaksi tuli ostettua Seppälästä Wild and Crazyn lakka, joka maksoi 2,95€. Sävynä Lemon. Tätäkään en ole vielä kokeillut, mutta tulee varmasti tarpeeseen.


MicMacistä nappasin takin lisäksi sinisen kynsilakan, 3,90€. Sävynä toimii 110. Täytyy kokeilla tätäkin piakkoin... Tähän päättyivät Helsingistä ostamani lakat.


Tämän kustansi äitini Sokoksen Emotionissa vieraillessamme. Taisi olla alennuksessa, maksoi n. 4€ tai jotakin siihen suuntaan. Sävy 63 Leikkimielellä, aivan ihana sävy! Melkein sama kuin tuo Dependin 159, mutta aavistuksen vaaleampi. Tulette näkemään näitä paljon tänä syksynä!


Viimeisiä viedään, nimittäin torstaina Sokokselta ostamani lakat tulevat tässä. Alunperin aikeinani oli ostaa vain ja ainoastaan kynnenvahvistaja, mutta tarttuipa sitten vielä Goshiakin mukaan... Eli vasemmalla Kissin Diamond Hard, joka lupaa kynsistä "vahvemmat ja kestävämmät pienen ajan sisällä." Ja huomioikaapa se, että "Diamond Hard sisältää aitoja timanttihiukkasia jotka välittömästi muodostavat suojaavan ja kulutusta kestävän, kovan pinnan". Hmm, parasta olisi, että sitten toimii. Goshin lakan sävy on 542 Chocaholic, aivan ihana tumman ruskean sävy! Namii. Molemmat kustansivat sen 8,5€.

Okei, nyt taidan jättää kynsilakkojen ostelut muiden huoleksi vähäksi aikaa. Kuinkahan kauan maltan säästää rahojani muuhun kuin kynsilakkoihin?

Ai niin, meinasi ihan unohtua: nimittäin tällaiset kynnet minulla oli Helsingin-reissussa.

Eivätkös olekin komeat? Alla Goshin kultaa, epämääräiset pallot Golden Rose Fashion Colorin ruskeaa (ostettu Kreetalta marketista) ja lopuksi mustia rinkuloita Mavalalla.

Lottu 

3 kommenttia:

Adalmine kirjoitti...

Eikä! Sinä senkin! Löysit ruskean, etkä ees mulle ostanu ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko te ( Lottu ja Adalmine ) oikeessa elämässä kaveruksia?

Lottu kirjoitti...

Juu, olemme olleet tuttuja jo ykkösluokasta lähtien ja pari vuotta sitten välimme lähentyivät roimasti. :)

Osallistujat