3.10.2009

Kynsilakkaholismia havaittavissa

Okei, mulla on nyt vähän tunnustettavaa...

Olen Lottu, kynsilakkaholisti. "Hei Lottu"

Tässä lokakuun vaihteen aikana on tullut hankittua kaikkiaan seitsemän kynsilakkaa. Ja minun kun piti säästää Adalminen kanssa suunnittelemaamme Helsingin-reissua varten. Hupsiis. Tässä kuitenkin pieni esittely uutukaisista (kynsissä näette kaikki varmasti piakkoin).

Photobucket
Esimmäisenä keskiviikkona kirpparilta ostamani kynsilakat. Hinta 1,90€/kpl, laatu melko huono: vähintään kolme kerrosta lakkaa pitää laittaa, jotta tulisi hieman peittävää jälkeä. Kuivuukin aika hitaasti. Mutta ihanat värit! Kuva vääristää, tuo oikeanpuoleinen (sävy 9, vasemmalla 11) on enemmänkin turkoosi kuin sininen.

Photobucket
Tämän lakan sain tänään äidiltäni, joka oli ollut risteilyllä Tallinnassa. Arvasin, että hän toisi jonkun lakan. :D Minulla on kyllä jo tämä täysin sama, mutta varmasti tulee käytettyä. Mavalan sävy 49, White.

Photobucket
Sitten tämänpäiväisiin ostoksiin. Ekana wetnwildin hilelakka Seppälästä, muistaakseni 2,95€ tai jotain sinne päin.

Photobucket
Sitten värikkäisiin ihanuuksiin, jotka ostin edellisen kanssa samaan syssyyn. Nimittäin kirkuvan pinkki (kuva vääristää, näkyy paremmin kynsikuvissa tuonnempana) ja kokoelmastani uupuva violetti. Yhteensä nämä kolme maksoivat n. 6 euroa, sillä Seppälässä oli Ota 3 maksa 2 wetnwild -tuotteista.

Photobucket
Sitten kalliimpiin ostoksiin. Tässä aivan ihana Goshin hologrammilakka, sävy on siis 549 Holographic. Kokeilin jo aiemmin yhdelle kynnelle, näyttää upealta! Enpä tietenkään kuvaa ottanut... Maksoi 8,50€, mutta on kyllä hinnan arvoista. Täytyykin alkaa keräillä näitä Gosheja, vaikuttavat todella hyvälaatuisilta.

Viikon saldo: n. 18€. Ei paha seitsemästä lakasta ;)

Lottu

Ei kommentteja:

Osallistujat