24.12.2009

Joululakkavisa palkintojen kera!


Maukasta joulua!


Tällaiset kynnet minulla on ollut nyt sunnuntaista lähtien. Wet'n'wildin sävyä Red Red, todella hyvin on pysynyt! Tosi hyvä hinta/laatusuhde ainakin minun mielestäni.


Yksi joululahjoistani on tässä. Tällaiseen Cutex - merkkiin en olekaan koskaan missään törmännyt. Pullossa lupaillaan poistoaineen sopivan heikoille kynsille ja sisältävän jotakin kynttä vaalentavaa ainetta sekä vitamiineja. Saa nähdä, toimiiko. Vaikuttaa kuitenkin paremmalta kuin jokin Pirkan kynsilakanpoistoaine (joka sekin on muuten todettu ihan hyväksi).

Sain muuten myös makro-objektiivin kameraani lahjaksi ja tästä eteenpäin olisi tulossa parempaa kuvanlaatua. :] Kunhan vain opin käyttämään sitä. Vaikuttaa tosi hyvältä! (Kyseessä on siis EF-S 60mm f/2.8 Macro USM -objektiivi Canonilta)

Hei, keksin juuri hauskan jutun! Enpäs kerrokaan vielä, mitä lakkoja sain lahjaksi, vaan saatte arvata itse! Tässä muutama vinkki, kirjoittakaa kommenttia ja yrittäkää arvata lakkojen merkit. Plussaa saa, jos tietää vielä... hmm... No, esim. "Lumene" on jo oikein, mutta plussaa saa "Natural Codesta".


a) jännä turkoosi


b) vaalean ruskea, hieman... pronssinen


c) erittäin tummansininen, lähes musta


d) hieman oranssinen punainen

Ja lisätään vielä hieman panoksia joulun kunniaksi: Voittajalle pieni yllätyspalkinto! Liitä vastaukseen nimimerkki sekä toimiva sähköpostiosoitteesi, muuta ei tarvitse. :) Osallistumisaikaa su 27.12. 23:59 asti.

Lottu

P.S. Ja lakkojen sävyä ei tarvitse pakosti laittaa, mutta sekin on plussaa!

Ei kommentteja:

Osallistujat