21.12.2009

Vesimarmorointi

Moni on varmaankin kuullut vesimarmoroinnista. Itse en ole mikään pro siinä, mutta tekniikan osaan kuitenkin jotenkuten. Tässä siis ohje kuvien kera. Hyvää tekemistä aattoillan odotteluun :]


Ensimmäiseksi tarvikkeet:
- kynsilakkoja, ei pikakuivuvia mielellään
- kipollinen vettä, esim. viilipurkki
- vanupuikkoja, -lappuja ja hammastikkuja


Tiputtele lakkaa mahdollisimman nopeaan tahtiin veteen, jottei veden pinnalle muodostuisi kalvoa. Tippojen määrällä ei ole juuri väliä. Kokeilemalla onnistuu.


Muodosta hammastikulla haluamiasi kuvioita. Kuvioiden tekeminen on hyvin hankalaa, jos veden pintaan ehtii muodostua lakkakalvo.


Kasta kynsi kalvoon ja sen läpi veteen. Ota pumpulipuikko ja sillä kerää kynsilakkakalvo sormen ympäriltä, jottei se sotkisi kynttä. Voit upottaa samaan aikaan myös useampia kynsiä.


Näin siisteiltä sormet näyttävät vesimarmoroinnin jälkeen. Kannattaa rasvata sormia kynsien ympäriltä, jotta siistiminen olisi helpompaa. Ota siis vanulapuilla suurimmat sotkut pois ja tarkemmin sitten pumpulipuikolla.

Vesimarmorointi on aika hankalaa ilman harjoittelua. Harjoitus tekee siis tässäkin asiassa. Tällaiselta näytti ensimmäinen kokeiluni:


Lottu

1 kommentti:

Matilda kirjoitti...

Kun vesimarmoroit, kannattaa teipata sormi kynnen ympäriltä, säästät aikaa, sormiasi sekä kynsilakanpoistoainetta :) http://matskunpaiva.blogspot.com käy tuolla niin saat ehkä vähän ispiraatiota :) T:Matilda

Osallistujat