30.12.2009

Kynsisyksy 2009

Vuosi 2009 on aivan pian takana päin. Nyt kertaan hieman omia kynsilakkahankintoja tältä syksyltä sekä onnistuneimpia kynsitaideteoksia.

Aloitimme blogin tekemisen Antti Tuiskun tahdittamana ollessani Adalminella yötä. Olimme suunnitelleet blogin aloittamista noin viikon verran. Sitä ennen Adalminella oli ollut suunnitelmissa kynsiblogi ja minulla melkein mikä tahansa blogi jonkun ystäväni kanssa. Molempien suunnitelmat tuli lausuttua ääneen ja tässä sitä nyt ollaan.

Aivan ensimmäiset blogissa nähdyt kynnet olivat Adalminen tekemät Marianne-kynnet, joista on jo nähty erilaisia variaatioita.


Minun ensimmäiset kynteni olivat tällaiset. Todellakin, tulee ihan joulu mieleen. Kokeilin tässä varmaankin ensimmäistä kertaa liukuvärjäystä ja uusia kynsitarrojani.


Ensimmäinen kynsitutoriaali oli Adalminen tekemät Dumle-kynnet. Karkkiteema jatkui niin Mariannen kuin Fazerin sinisenkin myötä.


Ensimmäinen kynsiblogin aikana ostamani lakka oli Mavalan Milano. Ei enää yhtä ahkerassa käytössä kuin aiemmin syksyllä.


Tulihan sitä huonojakin ostoksia tehtyä. Näitä olen käyttänyt ainoastaan vesimarmorointia tehdessä ja yhteen varpaankynteen tuota sinistä.


Tässä näkyvät yhdet lempparikynsistäni syksyltä. Ihanan pirteää ja ei liian överiä.


Helsingistä tuli ostettua iso kasa erilaisia lakkoja.


Halloweenkin käytiin läpi kynsien kanssa.


Marraskuun alussa ikuistin lakkakokoelmani.


Me molemmat kokeilimme useaan otteeseen vesimarmorointia ja alkoihan se lopulta onnistua. ;)


Pienen tauon jälkeen Lottu palasi kirjoittelemaan joulukuun alussa.




Useaan otteeseen katkaisimme kynsiämme.


Ystävämme näytti taitonsa kynsien maalailussa.


Blogimme historian ensimmäinen kilpailu.

Huh, monet kynnet olinkin jo aivan unohtanut.

Hauskaa uutta vuotta kaikille!

Lottu

Ei kommentteja:

Osallistujat